No Flash

Over Sander Naber


Drents kampioen in de klasse M 1 en M2 dressuur
Sinds Sander op 10-jarige leeftijd is begonnen met rijden op de pony van zijn broer wil hij bijna niets anders. Met zijn toenmalige pony Maya heeft hij al vele successen behaald. Zo werd hij zowel Drents kampioen in de klasse M 1 en M2 dressuur en wist hij tevens het reservelint van het Z springen te behalen.

Prix du Vainquer
Met zijn overstap naar de paarden kon Sander zijn lijst met successen opmerkelijk verlengen. Zo heeft hij tijdens het CH de Wolden en de Almelose Ruiterdagen al een aantal zadels mee naar huis genomen door de Prix du Vainquer te winnen. Met Tamandha, een zelf opgeleide merrie van Cavalier, deed hij succesvol mee bij de Young Riders en werd hij in 2008 2e in de kwalificatie van de Big Tour in Hengelo,3e gedurende de Grote Prijs van Zwolle, 5e bij de Grote Prijs CSIOY Lummen in Belgie en 10de bij de Nederlandse Kampioenschappen in Hoofddorp. Sander heeft vier jaar zeer veel ervaring opgedaan bij Stal Schep in Tull en ut Waal. Hij reed daar vele talentvolle jonge paarden, zoals Zerlin (nu Jos Lansink) en de goedgekeurde hengsten California en Falaise de Muze (nu onder Annelies Vorsselmans)

Opleiden jonge paarden
Inmiddels weten veel mensen dat Sander het in zich heeft om de jonge paarden  goed op te leiden. Dressuurmatig weet hij de paarden zeer goed te scholen, wat zeker tot uitdrukking komt in het parcours. De paarden staan goed in de hand, zijn gehoorzaam en kunnen door het betere dressuurmatige rijden hun vermogen op de sprong tonen.
Inmiddels weet men Sander ook te vinden als het gaat om het jureren van jonge springpaarden rubrieken. Zo heeft hij de GMB competitie 4 jr springpaarden te Bathmen gejureerd, samen met Kristian Houwen.

2014 - BN Stables
Sinds januari 2014 werkt Sander samen met Koos Naber en Ina Beuving bij BN Stables.T 06 - 461 846 35 Sander Naber