No Flash

Referenties


Dat de door ons opgeleide paarden fijn na te rijden zijn mag blijken uit het feit dat vele van deze paarden zeer goed presteren in de nationale en internationale sport, zelfs tot op het hoogste niveau. Bij ons krijgen de paarden de kans zich te ontwikkelen en worden ze rustig opgeleid voor de dressuur- dan wel springsport of ingezet in beide disciplines. En hieruit blijkt dan weer dat een gedegen, consequente opleiding voor het jonge paard van groot belang kan zijn voor de rest van zijn ontwikkeling als (top)sportpaard!

Concrex Oncarlos (Faram x Oldenburg)
Oncarlos werd als veulen aangekocht door Ina haar vader, Geert Beuving. Oncarlos werd opgeleidt als dressuurpaard en samen met Ina werd hij in het M1 nog regiokampioen van Drenthe. Op 5 jarige leeftijd werd Oncarlos verkocht aan de Fam. Frijdal, die hem ook in de dressuur uitbrachten. Omdat de dochters gingen studeren werd Tim Lips gevraagd om hem te gaan rijden. Dit werd een zeer groot succes. De combinatie Tim Lips/Concrex Oncarlos wisten zich te plaatsen en in het klassement te rijden tijdens de Olympische Spelen in Hong Kong en vele andere zeer grote internationale wedstrijden. In 2014 heeft Concrex Oncarlos afscheid genomen van de sport.Tim Lips met Concrex Oncarlos
Tim Lips en Concrex Oncarlos wisten zich te plaatsen en in het klassement te rijden tijdens de Olympische Spelen in Hong Kong.